19.3 C
Athens

Σταμολάμπρου στον ΑΘΛΟ: Ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στην κορυφή, βασικό μας όπλο η πιεστική άμυνα

Μια από τις πιο ηγετικές φυσιογνωμίες του Ολυμπιακού, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, τονίζει στο athlosnews.gr πως ο σύλλογος καλύπτει όλα τα «θέλω» της και ξεκαθαρίζει πως στο μυαλό όλων ο απόλυτος στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι μια από τις πιο ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. H 27χρονη γκαρντ έχει δεθεί με την ομάδα του Πειραιά και είναι έτοιμη να ηγηθεί για ακόμη μία σεζόν μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού μίλησε στον ΑΘΛΟ για τη φετινή σεζόν και για τους στόχους του Ολυμπιακού. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κορυφή, ενώ σημείωσε ότι «κλειδί» για την επιτυχία είναι η πιεστική άμυνα.

Παράλληλα, η 27χρονη έστειλε και ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού, με τους οποίους έχει ιδιαίτερη σχέση. Η έμπειρη περιφερειακή τους κάλεσε να είναι στο πλευρό τους και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Athlosnews.gr:

Πώς σου φαίνεται το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού;

«Ο βασικός κορμός έμεινε ο ίδιος και κυρίως οι Ελληνίδες παίκτριες. Οι ξένες παίκτριες, όπως σε κάθε ομάδα, έρχονται και φεύγουν. Λίγες είναι αυτές που μένουν και για δεύτερη σεζόν. Το καλοκαίρι η διοίκηση έφερε πολύ καλές ξένες παίκτριες στην ομάδα. Βρήκαμε γρήγορα τη χημεία μας και φυσικά ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παραμονή του κόουτς Ζίμπαρτς».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού φέτος;

«Οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν ίδιοι. Η ομάδα μας στοχεύει πάντα την κορυφή. Φέτος, θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Αρχικά, θέλουμε να προκριθούμε στην Euroleague και να πραγματοποιήσουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Ποιο πιστεύεις θα είναι το «κλειδί», για να είναι επιτυχημένη η φετινή σεζόν;

«Είμαστε μία ομάδα, που δεν βασίζεται σε μία παίκτρια. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει διαφορετική πρωταγωνίστρια. Υπάρχει ομαδικότητα και αλληλοβοήθεια, που είναι σημαντικά συστατικά. Το βασικό μας μπασκετικό όπλο όμως είναι η πιεστική άμυνα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και για αυτό βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας με καλύπτει σε όλα μου τα «θέλω» τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά. Θέλω να δώσω το 100% μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Είσαι μία από τις παίκτριες, που έχει δεθεί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις τάξεις των Ερυθρολεύκων. Πώς το νιώθεις εσύ και ποιο είναι το μήνυμα που θες να τους στείλεις;

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν πίστευα ότι θα μείνω τόσα πολλά χρόνια. Έχω αγαπήσει την ομάδα και έχω αγαπηθεί πολύ από τους φιλάθλους. Και στα εύκολα και στα δύσκολα είναι εκεί και μου στέλνουν μηνύματα στήριξης. Θέλω να τους ευχαριστήσω και για αυτό και για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τους περιμένουμε στο γήπεδο. Φέτος, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστούμε την στήριξη τους. Θέλουμε να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς