24.6 C
Athens

Χιμνάσια – Μπόκα: Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικό να πυροβολεί εν ψυχρώ καμεραμάν με πλαστικές σφαίρες (vid)

Βίντεο-σοκ από την άνανδρη και αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικού σε βάρος ενός καμεραμάν που έκανε τη δουλειά του κατά τη διάρκεια των τραγικών επεισοδίων στην αναμέτρηση της Χιμνάσια με την Μπόκα Τζούνιορς που διακόπηκε στο 9ο λεπτό

Μόλις 6 ημέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία όπου 131 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από σοβαρότατα επεισόδια κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, άσχημες μνήμες ξύπνησαν και στην Αργεντινή όπου στο ματς της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την Μπόκα Τζούνιορς οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε πεδίο μάχης, με τη νύχτα να γίνεται μέρα και τελικώς ένας άνθρωπος που δούλευε σαν υπάλληλος στο γήπεδο να χάνει τη ζωή του!

Σοκ στην Αργεντινή μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Χιμνάσια – Μπόκα με απολογισμό έναν νεκρό! (vid)

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, κάτι που αναστάτωσε τον κόσμο που εισέβαλλε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος, κάτι που μας γύρισε στο περασμένο Σάββατο και στα τραγικά γεγονότα της Ινδονησίας.

Μάλιστα, σε ένα ακόμα πιο ακραίο σκηνικό, ένας αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρών με πλαστικές σφαίρες έναν κάμεραμάν του αθλητικού δικτύου «TyCSports», που σε δηλώσεις του λίγο μετά είπε: «Έβγαζα βίντεο. Εκείνοι περίμεναν έξω από το γήπεδο και ξαφνικά ένας από τους αστυνομικούς γύρισε, με είδε και με πυροβόλησε με τρεις πλαστικές σφαίρες στη βουβωνική χώρα. Ακόμα καίει το σώμα μου και πονάω σε αυτό το σημείο.

Όλη η περιοχή γέμισε χημικά. Δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις. Μπήκαμε αμέσως στο βανάκι. Σε πεθαίνει η ενόχληση στον λαιμό και στα μάτια», δήλωσε ο Αργεντινός καμεραμάν τις ώρες που ακολούθησαν της τραγωδίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς