25.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα στατιστικά του Μαρσέλο στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα (vid)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πάτησε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» λειτουργώντας περισσότερο ως εσωτερικός χαφ: Η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις, τα λάθη και τα χιλιόμετρα που κατέγραψε στην πρώτη του συμμετοχή

Σε μία δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο σπουδαίος Μαρσέλο πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα αγωνιζόμενος ως εσωτερικός χαφ δίπλα στους Κουντέ, Ίνμπομ και Μπιέλ με εντολή Μίτσελ.

Ο Βραζιλιάνος των 5 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» και δέχθηκε την καθολική αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών, που βέβαια στο φινάλε αποχώρησαν ξανά απογοητευμένοι μετά τη νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά από την Καραμπάγκ, στον 7ο όμιλο του Europa League.

Ο Μαρσέλο αγωνίστηκε για 30 λεπτά στο παιχνίδι λειτουργώντας περισσότερο ως τρίτο χαφ με κινήσεις κυρίως προς την αριστερή πτέρυγα των Ερυθρολεύκων, στο πλάι του Άβιλα που παράλληλα είχε το νου του και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Σε αυτά τα 30 λεπτά ο Βραζιλιάνος άσος «έγραψε» 5,1 χλμ. στο προσωπικό κοντέρ του με 2 σουτ εκτός εστίας, 25 επαφές με την μπάλα, ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του στο 79%, 1 πετυχημένη ντρίμπλα, ένα τάκλιν, 2 κερδισμένες μονομαχίες και 3 λάθη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς