16.8 C
Athens

Μπουχαλάκης: Κούρασαν τα λόγια, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν υπολόγιζε στις αντεπιθέσεις όταν ανοίχτηκε και τόνισε πως πλέον έχουν κουράσει τα λόγια και χρειάζεται πολλή δουλειά

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν θέλησε να πει πολλά μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Καραμπάγκ. Ο διεθνής μέσος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει για να βελτιώσει την εικόνα της καθώς η κατάσταση είναι δύσκολη λόγω των αποτελεσμάτων.

 

«Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο. Βγάλαμε ένταση, είχαμε καλύτερο πρόσωπο. Ίσως ανοιχτήκαμε περισσότερο. Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και δεν υπολογίσαμε τις αντεπιθέσεις. Δεν έχουμε να πούμε και πολλά, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δουλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να προχωρήσουμε. Τα λόγια κούρασαν, δεν φτάνει να το λέμε μόνο. Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς και να το βγάλουμε στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά», υποστήριξε στην κάμερα της COSMOTE TV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς