23.5 C
Athens

Ράντονιτς: Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε λόγο για λανθασμένες αποφάσεις του Παναθηναϊκού στην επίθεση κόντρα στη Ρεάλ και υποστήριξε πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Ο προπονητής των Πράσινων υποστήριξε πως θα χρειαστεί υπομονή και είναι σημαντικό να επιστρέψει ο Νέιτ Γουόλτερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ρεάλ για τη νίκη. Ήταν καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη όμως στο τέλος κέρδισαν εκείνοι. Ήταν καλό ματς αμυντικά για εμάς, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η Ρεάλ είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα ειδικά στην επίθεση, είχαν 19 λάθη αλλά για να πάρεις ένα τέτοιο ματς θες παραπάνω. Χάσαμε πολλές βολές και πήραμε λάθος αποφάσεις στην επίθεση.

Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Όπως είπα στους παίκτες μου αυτή η διοργάνωση δεν είναι ένα σπριντ είναι μαραθώνιος και πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα και να έχουμε υπομονή. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Άρη τώρα. Κάποιοι παίκτες δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και είναι νορμάλ αυτό για εμένα. Το να επιστρέψει ο Νέιτ Γουόλτερς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλει υπομονή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Δεν είχαμε όλους τους παίκτες από την αρχή και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς