15 C
Athens

Χοκς – Μπακς 123-113: Εντυπωσιακός Γιάννης, αλλά ήττα για τα Ελάφια (vid)

Την ήττα γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς στη φιλική αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς, καθώς ηττήθηκαν με 123-113. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν ήταν αρκετός για τα Ελάφια.

Οι Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τα ηνία του σκορ στο πρώτο δωδεκάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα οι Χοκς πήραν τον έλεγχο. Τα Γεράκια στη δεύτερη περίοδο σημείωσαν 39 πόντους και έκαναν την ανατροπή (71-67).

Στο δεύτερο μέρος, οι Μιλγουόκι Μπακς έμειναν κοντά στο σκορ, αλλά οι Χοκς διατήρησαν τα ηνία του σκορ. Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και τελικά τα Γεράκια κέρδισαν με 123-113.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρώτος σκόρερ για τους Μπακς, καθώς τέλειωσε το ματς έχοντας 19 πόντους, ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Καλή εικόνα είχαν και οι Γιβόν Κάρτερ (17 πόντοι, 3 ασίστ) και Σερζ Ιμπάκα (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Στην αντίπερα όχθη, ξεχώρισαν οι Ντετζούντε Μάρεϊ (25 πόντοι, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ), Τρέι Γιανγκ (22 πόντοι) και ΝτιΆντρε Χάντερ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς