20.9 C
Athens

Γιασικεβίτσιους: Ομάδα Final Four ο Ολυμπιακός, θα ήθελα λιγότερο δυνατό αντίπαλο στην πρεμιέρα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως δεν τον ήθελε για αντίπαλο στην πρεμιέρα της EuroLeague - Τι σπόντα πέταξε ως απάντηση στον Νικ Καλάθη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων σημείωσε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι ομάδα Final Four, ενώ σημείωσε ότι θα ήθελε έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Νικ Καλάθη, απατώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του παίκτη της Φενέρ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Νικ Καλάθης έχουν ανοιχτή κόντρα και αυτός ήταν μάλιστα ο λόγος αποχώρησης του έμπειρου γκαρντ από την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της Φενέρ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την ελευθερία που έχει στους Τούρκους, με τον Λιθουανό προπονητή να μην το αφήνει αναπάντητο.

Συγκεκριμένα, ο Νικ Καλάθης σημείωσε σε πρόσφατε δηλώσεις του, ότι ο Ιτούδης του δίνει περισσότερες ελευθερίες σε σχέση με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα απάντησε λέγοντας ότι έχουμε δημοκρατία και όλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.

«Χαιρόμαστε που ζούμε σε μια δημοκρατία, ώστε ο καθένας να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για την έναρξη της Ευρωλίγκας είπε: «Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες, οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η EuroLeague είναι εξαιρετικά απαιτητική».

Για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final 4. Υπέγραψαν ξανά τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες. Eίναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά. Μάλιστα κυριάρχησαν του Παναθηναϊκού στο ελληνικό Super Cup. Έχουν χημεία και πολύ καλά καθορισμένους ρόλους. Έχουν έμπειρους παίκτες και άλλους που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι μόνοι τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς