21.3 C
Athens

Διονύσης Μακρής: Το νέο μου τραγούδι είναι ατάκα της Θύρας 4, δεν μπορώ όταν βρίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Διονύσης Μακρής επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα με νέο τραγούδι μετά από απουσία αρκετών ετών. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «όρθιοι όλοι» και όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Metropolis 95,5, το κομμάτι είναι επηρεασμένο από τη Θύρα 4 και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή το νέο του κομμάτι υποστήριξε πως από παλιά ακολουθούσε ως οργανωμένος την ομάδα: «Είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι, το αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου και το «όλοι σηκωθείτε» είναι ατάκα από τη Θύρα 4. Από την εφηβεία μου μέχρι τα 20 και κάτι, ήμουν οργανωμένος, εκδρομές και τέτοια. Τώρα είμαι υποστηρικτής, φτάσαμε τα 40 τώρα, φαντάσου ότι τη δεκαετία του 90΄πρόλαβα τις εκδρομές με τον πατέρα μου, γιατί το πατρικό μου είναι στην Κλεάνθους και έμπαινα στο γήπεδο. Πήγαινα και πηγαίνω παντού με τον ΠΑΟΚ, Μόσχα, Καζάν, παντού όπου μπορώ πηγαίνω» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να στηρίζει τον σύλλογο ενώ είναι και φίλος με τον άλλοτε επιθετικό Κλάους Αθανασιάδη:

«Κάναμε παρέα με Κλάους, έχουν έρθει κατά καιρούς αρκετοί, αλλά μην λέμε ονόματα και τους κάψουμε μετά πήγαιναν στην αδερφή μου που είχε κομμωτήριο στην Τούμπα. Τώρα εκνευρίζομαι όταν βλέπει κάποιος δίπλα μου αγώνα και βρίζει τους παίκτες. Δεν μπορείς να βρίζεις παίκτη που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τώρα κάνω υπομονή γιατί αλλάζει η ομάδα και κάνουμε κάτι από την αρχή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς