17.8 C
Athens

Χίλιαρντ: Ήταν να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό όταν ήταν προπονητής ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Νταρούν Χίλιαρντ φορά τα χρώματα της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη φετινή σεζόν και φιλοδοξεί υπό τις οδηγίες του Όντεντ Κάτας να πραγματοποιήσει μια σπουδαία σεζόν και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί στον σύλλογο.

Ο έμπειρος περιφερειακός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο one.co.il και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Μπλατ (σ.σ. έχει ρόλο ειδικού συμβούλου στον σύλλογο) αποκαλύπτοντας πως ήταν να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Λιμάνι.

«Τον αποκαλώ ακόμα κόουτς, είναι για μένα προπονητής και φυσικά μίλησα μαζί του περισσότερο από ό,τι μίλησα με τον Όντεντ Κάτας πριν υπογράψει. Είχα μιλήσει με τον Μπλατ όταν ήταν στον Ολυμπιακό και ήταν να παίξω εκεί όταν βρισκόταν στον πάγκο του συλλόγου. Λόγω της κατάστασής του έφυγε κι όταν επέστρεψε στη Μακάμπι ένιωσα ότι αυτή τη φορά θα συμβεί. Με πήρε τηλέφωνο το καλοκαίρι, κατανοήσαμε και οι δύο πλευρές τι θέλαμε και έτσι έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς