21.2 C
Athens

Αταμάν: Ο Γιάννης μου είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για εμένα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως θαυμάζει τον Εργκίν Αταμάν και φρόντισε να του το δείξει. Ο προπονητής της Αναντολού Εφές σε δηλώσεις του μίλησε για τη συνάντηση του με τον ηγέτη των Μπακς και ανέφερε ότι ο Greek Freak του είπε ότι είναι όνειρο του να παίξει για αυτόν κάποια στιγμή.

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχαν την ευκαιρία να τα πουν στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις. Ο προπονητής της Εφές και της Τουρκίας απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο S Sport:«Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον.

Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς