19.7 C
Athens

Η Κόρδοβα αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος του γηπέδου ύψους 23.000 ευρώ

Η Κόρδοβα κινδυνεύει να μείνει χωρίς φωτισμό στο γήπεδό της. Η ενεργειακή κρίση πλήττει την Ευρώπη και οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν εκτοξευθεί με αποτέλεσμα αρκετοί να μην είναι σε θέση να τους πληρώσουν.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο ισπανικός σύλλογος καθώς από επίσημα χείλη γνωστοποιήθηκε πως δεν πρόκειται να πληρωθεί ο τελευταίος λογαριασμός που έφτασε στο «Αρκάνχελ» κάτι που συνεπάγεται πως είναι αρκετά πιθανή η διακοπή της παροχής!

«Ο λογαριασμός ήρθε και τον επόμενο μήνα δεν πρόκειται να τον πληρώσω. Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω ηλιακά πάνελ γιατί δεν είναι στο όνομα του συλλόγου το ρεύμα. Κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω 23.000 ευρώ και ένα ποσό που ξεπερνά τις 270.000 ευρώ τον χρόνο. Αν κοπεί το ρεύμα, να ξέρετε πώς αυτός θα είναι ο λόγος» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Χαβιέρ Γκονθάλεθ Κάλβο.

Για την ιστορία, το 2021 η Κόρδοβα υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου μόλις επτά χρόνια μετά την παρουσία της στην πρώτη. Τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία και στοχεύει στην άνοδο καθώς μετρά πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς