17.8 C
Athens

Σάλος: Κίνδυνος αποβολής για Μπενφίκα από όλες τις διοργανώσεις!

Αντιμέτωπη με σωρεία κατηγοριών βρίσκεται η Μπενφίκα, καθώς ο Εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη για την υπόθεση «E-Toupeira»

Μόλις μία εβδομάδα μετά την γνωστοποίηση ως κατηγορούμενη στην υπόθεση «E-Toupeira», η Μπενφίκα μέμφθηκε και επίσημα από τον Εισαγγελέα και πλέον θα αντικρούσει σωρεία κατηγοριών εις βάρος της.

Ο πορτογαλικός σύλλογος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση που περιλαμβάνει τα εγκλήματα περί διαφθοράς, υπεξαίρεσης χρημάτων, παραβίασης απόρρητων εγγράφων και απόκτησης προσωπικών πλεονεκτημάτων με παράνομο τρόπο.

Μάλιστα, ο Εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία του συλλόγου, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με αποβολή από όλες τις διοργανώσεις από έξι μήνες ως και τρία χρόνια!

Ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν έμεινε με «σταυρωμένα χέρια» και πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τη δίωξη ως «παράλογη» και «αδικαιολόγητη», τονίζοντας παράλληλα ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην τιμωρηθεί, έχοντας πάντα ως κινητήριο μοχλό το γεγονός πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν διώξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς