23.4 C
Athens

NBA: Χάος στην προπόνηση των Γουόριορς με τον Γκριν να γρονθοκοπεί τον Πουλ!

Το είδαμε κι αυτό στο NBA: Γκριν και Πουλ μάλωναν σαν τα κοκόρια στην προπόνηση των Πολεμιστών μέχρι που ο πρώτος αποφάσισε να του ορμήσει και του ρίξει γροθιά, κάτι που αναμένεται να του στοιχίσει ακριβά ενόψει της νέας σεζόν

Στο NBA τα έχουμε δει όλα, αλλά μπουνιές σε προπόνηση της ίδιας ομάδας είχαμε να δούμε από τον καιρό που μεσουρανούσαν οι Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.

Κι όμως, το είδαμε κι αυτό ή τουλάχιστον το ακούσαμε, με πληθώρα δημοσιευμάτων στην Αμερική να κάνουν λόγο για σκηνικό χάους στην προπόνηση των Γουόριορς, όταν ο «γερόλυκος» Ντρέιμοντ Γκριν σπάστηκε σε μία φάση από τη συμπεριφορά του Πουλ και αποφάσισε να του ρίξει γροθιά, με τα αίματα να ανάβουν και να χρειάζεται η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και οι παίκτες να μεταφερθούν εκτάκτως στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το «Athletic» η ένταση ανέβηκε πάνω σε μία φάση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τους δύο παίκτες των πρωταθλητών του NBA να λογομαχούν για ώρα πριν τελικά έρθουν στα χέρια.

Όπως μεταδίδεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Γκριν έδειξε να το μετανιώνει μετά από κάποια λεπτά, αλλά δεν του επιτράπηκε να συνομιλήσει με τον Πουλ και μάλιστα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από τη διοίκηση της ομάδας, προτού καν αρχίσει η σεζόν στο NBA.

Η πρόωρη επέκταση συμβολαίου που πρόκειται να υπογράψει ο Πουλ μάλλον οδήγησε τον Γκριν σε αυτή την ακραία αντίδραση, μιας που ο ίδιος δεν φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πολεμιστών αναφορικά με τους παίκτες που θέλουν να «δέσουν» και για τα επόμενα χρόνια στο Γκόλντεν Στέιτ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς