12 C
Athens

Λουτσέσκου στους παίκτες του: «Είμαστε πίσω από μία ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς»

Κάνει τα πάντα για να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Λουτσέσκου, που δεν παύει να φέρεται σαν... Λουτσέσκου με ατάκες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα συζητηθούν

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει πρόωρα η γκρίνια και η γιούχα στην Τούμπα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που παρουσιάζει ένα ελλιπέστατο ρόστερ και εικόνα ομάδας που δεν έχει ανάσες ενώ είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο, προβληματίζει αρκετά τους οπαδούς του με τα όσα συμβαίνουν τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου στον σύλλογο, αλλά σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου η απόσταση από την κορυφή (-7) οφείλεται σε συγκυρίες καθώς όπως ανέφερε σε ομιλία προς τους παίκτες του «είμαστε πίσω στη βαθμολογία από μία ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός) που δεν είναι καλύτερη από εμάς».

Αναλυτικά τα όσα τους είπε στη Νέα Μεσήμβρια:

«Κρίμα κι άδικο αυτό που έγινε την Κυριακή. Χάσαμε από ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς. Είμαστε πίσω στην βαθμολογία από ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς.

Σας πιστεύω, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και περιμένω να τα δείξετε αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς δημιουργήσαμε μια κακή ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα και είναι υποχρέωση μας να αλλάξουν το κλίμα με τις εμφανίσεις μας. Στα επόμενα ματς είναι η ευκαιρία μας να αλλάξουμε το κλίμα και την εικόνα που έχει ο κόσμος για μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς