23.3 C
Athens

Η ΟΧΕ ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του Ζαραβίνα ως το 2025

Σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζαραβίνα για πρώτη φορά στα χρονικά προχώρησε η ομοσπονδία χάντμπολ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών ανανέωσε ως το 2025 (το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2023), με την ΟΧΕ να τον επιβραβεύει και να τον εμπιστεύεται για τη δουλειά που έχει μέχρι τώρα πραγματοποιήσει.

Η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών Γιώργο Ζαραβίνα, έως τον Αύγουστο του 2025.

Το συμβόλαιο του 46χρονου τεχνικού ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο αποφασίστηκε η πρόωρη επέκταση του για δύο ακόμη χρόνια.

Πρόκειται για μία απόφαση- σταθμό στην ιστορία των ελληνικών εθνικών ομάδων χάντμπολ, καθώς για πρώτη φορά επεκτείνεται πρόωρα συμβόλαιο σε ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η ΟΧΕ με αυτό τον τρόπο εκφράζει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και αναγνωρίζει την ανοδική πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά τη θητεία του.

Είμαστε σίγουροι ότι με την συνέχιση της σκληρής δουλειάς η Εθνική Ανδρών θα καταφέρει τα επόμενα χρόνια να βρεθεί σε μεγάλη διοργάνωση που αποτελεί τον πρώτο ιεραρχικά στόχο και διακαή πόθο για όλο το ελληνικό χάντμπολ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς