19.7 C
Athens

Σκάρπα στο ESPN: «Ο Φερέιρα μου είπε να μην πάω στην Ελλάδα»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ξετύλιξε το κουβάρι της μεταγραφής του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN και αποκάλυψε όσα συζήτησε με τον Άμπελ Φερέιρα αλλά και όσα ισχύουν για τον ίδιο από το 2023

Ο Γκουστάβο Σκάρπα διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Παλμέιρας και ετοιμάζεται για ευρωπαϊκές περιπέτειες από τις αρχές του 2023.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Έντρικ που θεωρείται το επόμενο μεγάλο prospect του συλλόγου (βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα) αλλά και στον Ολυμπιακό αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον προπονητή του και πρώην του ΠΑΟΚ.

«Συζήτησα μαζί του γιατί αρχικά η πρόταση ήταν να παίξω στον Ολυμπιακό, στο Champions League. Δεν προκρίθηκαν τελικά στους ομίλους και τηλεφώνησα στον Αμπέλ, ήθελα τη βοήθειά του για να διευκολύνει την αποχώρησή μου. Ξεκαθάρισα ότι το όνειρό μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα αλλά ότι αν έπαιζα θα με βοηθούσε για να ανοίξουν πόρτες για μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Μου είπε “μην πας στην Ελλάδα, δεν είναι για σένα. Αλλά στην Αγγλία μπορείς να πας. Όταν ήρθε το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ μού είπε: Εκεί να πας είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς