17.7 C
Athens

Πιλάβιος: Πιθανότατα τον Νοέμβριο η δίκη του Μήτογλου, μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση

Η υπόθεση με τον «ντοπέ» Ντίνο Μήτογλου έχει πάρει παράταση εδώ και 7 ολόκληρους μήνες, διάστημα στο οποίο ο Έλληνας σέντερ παραμένει ανενεργός και ελπίζει σε δικαίωσή του μέσω της δίκης που, όπως αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπός του Σοφοκλής Πιλάβιος, θα διεξαχθεί πιθανότατα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μιλώντας στην «ΕΡΑ Σπορ» ο κ. Πιλάβιος τόνισε πως αυτή η 7μηνη καθυστέρηση ίσως ωφελήσει την πλευρά Μήτογλου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, στο οποίο αποτελεί ενεργό μέλος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σ. Πιλάβιου:

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα.

Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς