22.6 C
Athens

Μπελινέλι: Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι

Η έναρξη για τη νέα σεζόν της Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και άπαντες κινούνται στους ρυθμούς της σπουδαιότερης διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη.

Μέσα στο κλίμα των ημερών και ο Ιταλός αστέρας της Βίρτους Μπολόνια Μάρκο Μπελινέλι, που σε δηλώσεις του στη «Gazzetta Dello Sport» με φόντο την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας έκανε ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τρόπο που κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ενώ έθεσε ως αρχικό στόχο για την ομάδα του την παρουσία στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στόχος είναι να τερματίσουμε στους οκτώ, να μπούμε στα πλέι οφ και να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην Ευρωλίγκα. Θα δούμε. Το σημαντικό θα είναι να έχουμε τη σωστή νοοτροπία, ειδικά στην έδρα μας.

Είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η Βίρτους στην Ευρωλίγκα, ανάμεσα σε τραυματισμούς και νέες αφίξεις που μπορούν να τα πάνε πολύ καλά. Είδα καλά το μεταγραφικό παζάρι: Ενισχύθηκαν ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι και η Μονακό. Και μετά υπάρχουν τα συνηθισμένα φαβορί: Εφές, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς