21 C
Athens

ΠΑΟΚ: Το #Lucescuout των οπαδών έγινε… γεύμα συσπείρωσης από τον Γ. Σαββίδη!

Μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ ζητά ήδη τον Πάμπλο Γκαρσία στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά ο εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργης, στηρίζει πλήρως τον Ρουμάνο τεχνικό και το πλάνο Μπότο, που μέχρι τώρα δεν αποδίδει στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ περνάει ήδη των πρώτη αγωνιστική κρίση της σεζόν προτού καν μπει ο Νοέμβριος, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να αντιδρούν αλλά όχι με ακρότητες και κυρίως μέσω των social media μετά την ήττα με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Οι αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών και το «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» επέστρεψαν πρόωρα στην Τούμπα, καθώς θυμίζουμε ότι οι Ασπρόμαυροι βίωσαν ανάλογα σκηνικά και μετά την ήττα στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν από τον Άρη, όταν μετρούσαν 11 σερί ματς χωρίς νίκη στην Ελλάδα.

Από το βράδυ της Κυριακής ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μπει ξανά σε κλίμα εσωστρέφειας και πλέον αρχίζουν να φαίνονται τα λάθη στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, μιας που η δεύτερη λύση πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα στο ντέρμπι με τους Πράσινους ήταν ο… Μπίσεσβαρ!

Όλες αυτές ο λανθασμένες επιλογές έχουν φέρει τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών του Δικεφάλου στο «αμήν» τους, με τους περισσότερους να ζητούν την απομάκρυνση του Λουτσέσκου από την τεχνική ηγεσία με το χασταγκ #Lucescuοut να «τρεντάρει» σε όλες τις σελίδες του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και στο μυαλό του Γιώργη Σαββίδη που εκπροσωπώντας τον πατέρα του που είναι μόνιμα στο Ροστόφ, κάλεσε τους Λουτσέσκου και Μπότο σε γεύμα συσπείρωσης το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκης και τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του. Τόσο σε αυτούς, όσο και στο πλάνο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που όχι μόνο δεν βγαίνει μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ αλλά αναγκάζεται να αγωνίζεται ξανά με τους 30+: Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ στην ενδεκάδα του…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς