15 C
Athens

Σπαλέτι: Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν περήφανος

Η Νάπολι διέσυρε με 6-1 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ σε μία τρομερή, ιστορική και αξέχαστη βραδιά για τους Ναπολιτάνους, για την οποία θα ήταν περήφανος ακόμα και ο αείμνηστος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Αυτή ήταν και η χαρακτηριστική ατάκα που συνόδευσε τις δηλώσεις του αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, που εστίασε τόσο στο ιστορικό του γεγονότος μετά το εκκωφαντικό πέρασμα από την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» όσο και στη σκληρότητα του ματς από πλευράς Ολλανδών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι παίκτες μου έκαναν ένα παιχνίδι, που θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Ακόμα και ο Μαραντόνα θα ήταν υπερήφανος», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει:

«Έχουμε μέχρι στιγμής κάποια σπουδαία αποτελέσματα, με μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League, ενώ προσπαθήσαμε κάθε στιγμή να σκοράρουμε απέναντι σε μία ομάδα, που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν, επίσης, πολύ σκληροί ως αντίπαλοι, αφού έκαναν συνολικά 14 φάουλ έναντι 2 δικά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος ειλικρινά, αλλά θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς, γιατί αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε πρόβλημα.»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς