17 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ χειρουργήθηκε στον ώμο και ξεκινά την αποθεραπεία του, πότε αναμένεται να επιστρέψει

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Τσέχου τερματοφύλακα των Ερυθρολεύκων στον ώμο, ξεκινά την αποθεραπεία του και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του με φόντο τις αρχές του νέου έτους

Ο άτυχος της σεζόν μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό, Τόμας Βατσλίκ χειρουργήθηκε στον ώμο στο βράδυ της Τρίτης και πλέον μετρά αντίστροφα μέσω της αποθεραπείας του για την επιστροφή στη δράση.

Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας ταξίδεψε με ειδική άδεια από τους Πειραιώτες στο Πλζεν της πατρίδας του, όπου και χειρουργήθηκε από εξειδικευμένο γιατρό της εθνικής Τσεχίας για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στον ώμο του. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον Χρήστο Θέο να ενημερώνονται αναλυτικά για την εξέλιξή της.

Πλέον, ο Βατσλίκ μπαίνει σε πρόγραμμα αποθεραπείας ελπίζοντας ότι το πρόβλημά του θα ξεπεραστεί οριστικά μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη ώστε να μπει ξανά στο γυμναστήριο και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να «πιάσει» ρυθμό προπονήσεων σε 3 μήνες από σήμερα, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται για τις αρχές του νέου έτους, ελέω και του Μουντιάλ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς