19.3 C
Athens

Η Μπάγερν συνέτριψε με 5-0 τη Βικτόρια Πλζεν, εφιάλτης για Αδάν και Σπόρτινγκ στη Μασσαλία (vid)

Με φόρα από το 4-0 απέναντι στη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν συνέτριψε με 5-0 τη Βικτόρια Πλζεν στο Μόναχο και έκανε το 3/3 στους ομίλους του Champions League! Οι Βαυαροί είχαν εντυπωσιακή εικόνα και έβαλαν από το πρώτο εικοσάλεπτο τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς και με μεγάλη διαφορά γκολ.

Ο Σανέ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στον Γκνάμπρι που έγραψε το 2-0. Ο Μανέ στο 21′ πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα μετά από φανταστική ντρίμπλα και τρομερή ατομική ενέργεια, γράφοντας το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με σβηστές μηχανές και δίχως να απειληθούν επ’ ουδενί οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν σημείωσαν άλλα δύο γκολ με Σανέ και Τσούπο-Μοτίνγκ προχωρώντας σε διαχείριση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Ο Αντόνιο Αδάν μέσα σε 23′ στο Βελοντρόμ έγραψε την πιο μαύρη νύχτα στην καριέρα του και η Σπόρτινγκ διασύρθηκε με 4-1 στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ. Ο 35χρονος τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είδε την ομάδα του να προηγείται κόντρα στη Μαρσέιγ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης για τους ομίλους του Champions League.

Στο 13ο λεπτό ο έμπειρος κίπερ προσπάθησε να απομακρύνει με βολέ, ο Αλέξις Σάντσες μύρισε το λάθος και έτρεξε να πιέσει, με τον Αδάν να απομακρύνει πάνω (!) στον Χιλιανό. Η μπάλα κόντραρε στον Σάντσες και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αρίτ με κεφαλιά νίκησε τον Αδάν που είχε βγει αρκετά από τη γραμμή του.

 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια τραγική έξοδος που έκανε στο 23′ ήταν το αποκορύφωμα. Ο Αδάν έκανε έξοδο και έδιωξε την μπάλα με γροθιά αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, αντικρίζοντας την κόκκινη και παίρνοντας τον δρόμο για τα αποδυτήρια σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ρούμπεν Αμορίμ, ούτε και η Σπόρτινγκ.

 

Στη θέση του πέρασε ο Φράνκο Ισραέλ που έκανε το ντεμπούτο του στο 26′ και εκείνος με τη σειρά του δύο λεπτά αργότερα έκανε άστοχη έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ του Αρίτ, με τον Μπαλέρδι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, είχε μια καλή ευκαιρία για τη Σπόρτινγκ να μειώσει, αλλά τελικά η Μαρσέιγ ήταν εκείνη που βρήκε ακόμα ένα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 με το ωραίο σουτ του Εμπεμπά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν – Βικτόρια Πλζεν 5-0 (7′, 51′ Σανέ, 13′ Γκνάμπρι, 21′ Μανέ, 59′ Τσούπο-Μοτίνγκ)

 

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00)

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Μαρσέιγ – Σπόρτινγκ 4-1 (13′ Σάντσες, 16′ Αρίτ, 28′ Μπαλέρδι, 84′ Εμπεμπά / 1′ Τρινκάο)

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς