23.5 C
Athens

ΑΕΚ: Μόνο οι ξένοι παίκτες σκόραραν κόντρα στην Καρσίγιακα

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καρσίγιακα, καθώς ηττήθηκε με 91-88 στην πρεμιέρα της στον όμιλο της στο Basketball Champions League. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν ότι όλους τους πόντους της Ένωσης πέτυχαν οι ξένοι παίκτες της και δεν πήρε πόντο από τους Έλληνες παίκτες της ομάδας.

Οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν να διεκδικούν το παιχνίδι μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά στο φινάλε η Καρσίγιακα ήταν αυτή που χαμογέλασε. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη δεν πήρε καμία επιθετική βοήθεια από τους Έλληνες παίκτες της, καθώς περιορίστηκαν στο μηδέν.

Συγκεκριμένα, τους πόντους της ΑΕΚ σκόραραν οι: Μάντσεν (10 πόντοι), ΜακΓκρίφ (11 πόντοι), Μίτσελ (19 πόντοι), Στρέλνιεκς (15 πόντοι), Γουίλιαμς (17 πόντοι) και Φρέιζερ (16 πόντοι).

Οι Έλληνες παίκτες της Ένωσης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και είχαν φτωχή στατιστική συγκομιδή. Συγκεκριμένα είχαν: Φιλιππάκος (1 ριμπάουντ 1:46′), Κόνιαρης (3 ασίστ, 1 ριμπάουντ 21:12′), Μαυροειδής (δεν αγωνίστηκε), Παπαδάκης (02:19′), Περσίδης (06:28′) και Πετρόπουλος (1 ριμπάουντ 03:33′)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς