16.4 C
Athens

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ετέμπο: «Αν μου ζητηθεί, είμαι έτοιμος να παίξω με την ΑΕΚ»

Ο Νιγηριανός χαφ «πάτησε» ελληνικό έδαφος μετά από αναμονή δύο εβδομάδων και δείχνει έτοιμος να πιάσει αμέσως δουλειά με τους Θεσσαλονικείς με φόντο το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Μπορεί να άργησε, αλλά ήρθε ετοιμοπόλεμος στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Πίτερ Ετέμπο.

Ο Νιγηριανός μέσος βρήκε λύση στο ζήτημα της βίζας του και περίπου δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη κατάφερε να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα και δηλώνει έτοιμος να πιάσει άμεσα δουλειά στους Κίτρινους.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, εφόσον τού ζητηθεί από τον Άλαν Πάρντιου, τον οποίο γνωρίζει καλά από τα χρόνια του στην Αγγλία.

«Νιώθω καλά. Αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω με την ΑΕΚ την Κυριακή», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αφρικανού χαφ λίγο πριν μπει στο αμάξι με προορισμό τα γραφεία του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά.

Για το εάν γνωρίζει τον Πάρντιου είπε: «Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά».

Για το τι πρόλαβε να μάθει για τον Άρη: «Καταρχήν είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς