20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ηρακλείου ο Χάμες Ροντρίγκες, τα δεδομένα για Μαρσέλο

Ο Κολομβιανός αστέρας έχει ξεπεράσει το μικροπρόβλημα στη γάμπα και θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να τον δούμε μαζί με τον Μαρσέλο στα βασικά πλάνα του Μίτσελ

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με φόντο την κυριακάτικη (9/10) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο Μίτσελ θα τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, τη στιγμή που μεσολαβεί η κρισιμότατη αναμέτρηση με την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κολομβιανός αστέρας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο Ρέντη αφήνοντας πίσω του το τσίμπημα στην γάμπα που αποκόμισε μετά τα φιλικά παιχνίδια με την εθνική του ομάδα στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Πλέον, ο Χάμες μετράει αντίστροφα ακόμα και για την επιστροφή του στην ενδεκάδα σε δεύτερο εκτός έδρας ματς των Πειραιωτών, αυτή τη φορά στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, μιας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σε εκείνο το παιχνίδι στην Κρήτη είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο άλλος θρύλος του Θρύλου, Μαρσέλο, που βρισκόταν στην αποστολή στο ματς με τον Ατρόμητο και όπως όλα δείχνουν θα κάτσει ξανά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την Πέμπτη (6/10, 22:00) απέναντι στους Αζέρους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς