19.2 C
Athens

Κλινήρης με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Καρλ-Άντονι Τάουνς

Ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Καρλ-Άντονι Τάουνς, ταλαιπωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα από λοίμωξη στο αναπνευστικό και παρέμεινε σε νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο 26χρονος άσος, είχε πρόβλημα ακόμη και στην αναπνοή και όπως είπε στα ΜΜΕ, του δόθηκε άδεια να σηκωθεί από το κρεβάτι, μόλις δύο ημέρες πριν από εκδήλωση της ομάδας, το περασμένο Σάββατο.

«Ακόμη αναρρώνω», είπε ο Τάουνς στους δημοσιογράφους στην Μινεάπολη και συνέχισε: «Υπήρχαν πιο σοβαρά πράγματα για να ανησυχώ από το μπάσκετ».

Ο Τάουνς, πρόσθεσε πως η ασθένεια του, που δεν σχετίζεται με την COVID-19, τον έκανε να πέσει από τα 112,5 στα 105 κιλά, ενώ πλέον ταξιδεύει με την ομάδα, αλλά δεν θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας (4/10 κόντρα στους Χιτ στο Μαϊάμ), όπως επεσήμανε ο προπονητής των Τίμπεργουλβς, Κρις Φιντς.

Την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 24,6 πόντους και 9,8 ριμπάουντ σε 74 αγώνες. Σε επτά σεζόν με την Μινεσότα, έχει μέσο όρο καριέρας 23,2 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 1,4 μπλοκ, ανά παιχνίδι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς