18.1 C
Athens

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 1-4: Εμφατικό «διπλό» για τους Αγρινιώτες με σούπερ Καρέλη

Mε τον Νίκο Καρέλη να πετάει φωτιές στην επίθεση πετυχαίνοντας χατ-τρικ ο εξαιρετικός Παναιτωλικός πέρασε (και) από τα Ιωάννινα επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του άψυχου ΠΑΣ που προβληματίζει αρκετά με την εικόνα του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι Αγρινιώτες απέδειξαν και στους «Ζωσιμάδες» ότι φέτος είναι ομάδα εξάδας. Με μία εξαιρετική εμφάνιση και στα δύο 45λεπτα τα Καναρίνια έκαναν ό,τι ήθελαν τους Γιαννιώτες παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μόρσεϊ και Καρέλη να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν προσωρινή απάντηση με τον Εραμούσπε στο 34′, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους βάλει ξανά στο ματς. Στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασίου πιστοποίησε ξανά την αγωνιστική της ανωτερότητα και με τον Καρέλη να βρίσκει δίχτυα σε δύο ακόμη περιπτώσεις έφυγε με θρίαμβο από τα Γιάννενα σκαρφαλώνοντας προσωρινά στην 5η θέση της κατάταξης.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ έμεινε 12ος με μόλις 4 βαθμούς και μία νίκη σε έξι παιχνίδια, επίδοση που σε συνδυασμό με την άσχημη εικόνα στο χορτάρι προβληματίζει αρκετά.

ΠΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-4

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Σούλης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Σόρια, Καραχάλιος, Λιάσος (59′ Τζήμας), Ποζνάνσκι (81′ Λώλης), Ροστέρο, Μορέιρα (81′ Μπαλάν), Σταματελόπουλος (72′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντίας (59′ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (59′ Κολοβός), Μόρσεϊ (59′ Νταγκό), Καρέλης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς