17.6 C
Athens

Μπακαμπού: Ξέρω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, αποκτήσαμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση

Ο Κονγκολέζος στράικερ έδωσε μήνυμα για σερί νικών ενόψει της συνέχειας του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να λάμψει κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Σέντρικ Μπακαμπού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο δεύτερο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο των Ερυθρόλευκων.

Ο Κονγκολέζος στράικερ πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο του 90λεπτο με την ερυθρόλευκη φανέλα και μιλώντας στην κάμερα του «Olympiacos TV» τόνισε πως αυτό το τρίποντο χάρισε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην ομάδα του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και κυρίως τον τραυματία Ελ Αραμπί καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να σκοράρει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ. Όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Γιουσέφ που δυστυχώς τραυματίστηκε και τον Ματιέ που μου έδωσε την ασίστ σήμερα.

Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι μας.

Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που μας υποστήριξαν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς