23.5 C
Athens

Σοκ με Ζέκα στην Κοπεγχάγη: Υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο πόδι που είχε εγχειριστεί και πέρυσι!

Ο εξαιρετικά άτυχος Κάρλος Ζέκα υπέστη για δεύτερη σερί σεζόν ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι και πλέον βλέπει το ποδόσφαιρο να του κλείνει πρόωρα την πόρτα, τη στιγμή που έδειχνε να βρίσκει ξανά τα πατήματά του με τη φανέλα της Κοπεγχάγης

Η ατυχία αυτού του παιδιού δεν περιγράφεται με λόγια.

Ο Κάρλος Ζέκα της Κοπεγχάγης και της εθνικής Ελλάδας στάθηκε και φέτος ιδιαίτερα άτυχος καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του στο ματς της ομάδας από τη Δανία Άαρχους αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει υποστεί ξανά ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι που είχε εγχειριστεί και πριν έναν χρόνο!

Μετά και από αυτή την πολύ άσχημη και σκληρή εξέλιξη για τον 34χρονο μέσο, η φετινή σεζόν τελειώνει πρόωρα για τον ίδιο καθώς τίθεται εκτός δράσης για τους επόμενους 9 μήνες και είναι ζήτημα το πώς κι αν θα μπορέσει να επανέλθει στην ίδια κατάσταση από την επόμενη χρονιά, μπαίνοντας πλέον στο 35ο έτος της ηλικίας του και με δύο χιαστούς στην «πλάτη» μέσα σε διάστημα 380 ημερών.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του δήλωσε: «Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα ‘ευχαριστώ’ για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς