19.4 C
Athens

Ρώμας: Χαρούμενος που έγινε η γηπεδάρα της ΑΕΚ, ακολουθεί του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό (vid)

Την ικανοποίηση και τη χαρά του για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου (γηπεδάρα όπως την χαρακτήρισε) της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο αντιπεριφεριάρχης πολιτισμού και αθλητισμού, Χάρης Ρώμας, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός και πλέον -και- πολιτικός τόνισε πως είναι χαρούμενος επειδή έβαλε κι αυτός το λιαθαράκι του για να ανοίξουν οι πύλες της OPAP Arena, ενώ υπογράμμισε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσει κι αυτό του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Είμαι χαρούμενος που έγινε αυτή η γηπεδάρα και τόσος πολύς κόσμος χάρηκε και μπήκε στο καινούργιο σπίτι που περίμενε τόσα χρόνια. Δεν παίζει ρόλο αν είμαι ΑΕΚ, μιας και εμείς οι πολιτικοί πρέπει να κρατάμε μία απόσταση και από αυτό.

Αυτό που θα σου πω είναι ότι την αγαπώ την ΑΕΚ. Χάρηκα που έβαλα αυτή την τελευταία υπογραφή. Είναι προσωρινή άδεια για έξι μήνες και ο κ. Μελισσανίδης μου υποσχέθηκε ότι θα μπουν τα περίφημα πλέξιγκλας που είναι για προστασία.

Για την Περιφέρεια και το κομμάτι του αθλητισμού το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό Δεν είναι όμως μόνο αυτό έχουμε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό που έρχεται».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς