23.5 C
Athens

Πλήγμα για Ολυμπιακό: Περίπου 20 μέρες εκτός ο Ελ Αραμπί

Ο τραυματισμός του Ελ Αραμπί στο γόνατο θα τον κρατήσει εκτός δράσης σχεδόν 3 εβδομάδες, αφήνοντας τον Μίτσελ μονάχα με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για την κορυφή της επίθεσης ενόψει Καραμπάγκ

Άτυχος στάθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Ο Γουσέφ Ελ Αραμπί τραυματίστηκε στο γόνατο στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος επιθετικός των Ερυθρολεύκων θα χρειαστεί να μείνει εκτός για διάστημα δύο-τριών εβδομάδων.

Ο Μίτσελ θα στερηθεί την παρουσία του Ελ Αραμπί σε σημαντικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα ευρωπαϊκά ματς με την Καραμπάγκ (εντός και εκτός), ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα θα χάσει τις αναμετρήσεις με ΟΦΗ (εκτός) και Παναιτωλικό (εκτός), αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (εντός).

Η απώλεια του Ελ Αραμπί είναι μεγάλη, καθώς στην ευρωπαϊκή λίστα δεν βρίσκεται ο Μπακαμπού. Παράλληλα, τραυματίας είναι και ο Ουί Τζο, με τον Μίτσελ να έχει μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς