21.4 C
Athens

Νέος σοβαρός τραυματισμός για Ζέκα

Άτυχος στάθηκε γι ακόμη μία φορά ο Κάρλος Ζέκα. Ο παίκτης της Κοπεγχάγης στο παιχνίδι με τη Άαρχους τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο, στο οποίο υπέστη πέρσι ρήξη χιαστών, και υπάρχει φόβος για νέο σοβαρό τραυματισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Κοπεγχάγης δεν είναι θετικές. Ο τραυματισμός του Ζέκα φαίνεται να είναι σοβαρός και αναμένεται ο 33χρονος μέσος να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης ήταν συγκλονισμένος. «Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος. Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους. Στα 33 του, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό πέρσι και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτή την ηλικία, αλλά χάρη στον χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς