22.5 C
Athens

Σλούκας: Ο Ολυμπιακός παραμένει διψασμένος, οι προσθήκες έχουν την ιδιοσυγκρασία μας και θέλουν τίτλους

Ο Κώστας Σλούκας μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό μίλησε στην ΕΡΤ και χαρακτήρισε υψηλού επιπέδου τις προσθήκες που έχουν γίνει στον σύλλογο. Ο γκαρντ των Ερυθρολεύκων έδωσε μάλιστα το σύνθημα για κατάκτηση κι άλλων τίτλων με σεβασμό και ταπεινότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι ομάδες ακόμα είναι θεωρητικά ανέτοιμες. Κάναμε 2-3 προπονήσεις μετά από την Εθνική όλοι μαζί. Είναι ματς προετοιμασίας αν και κρίνεται ο πρώτος τίτλος. Για εμάς η άμυνα ήταν το κλειδί. Η άμυνα με αλλαγές στο τρίτο δεκάλεπτο. Βάλαμε κάποια σουτ και παίξαμε αρκετά καλά για την περίοδο και πήραμε τον πρώτο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός παραμένει διψασμένος. Αφήσαμε πίσω την περσινή σεζόν που ήταν άκρως επιτυχημένη. Ξεκινάμε με σκυμμένο κεφάλι, ταπεινά. Στόχος το καλύτερο πλασάρισμα στην Ευρωλίγκα και οι δύο εγχώριοι τίτλοι.

Οι προσθήκες είναι πάλι από υψηλό επίπεδο. Είναι παίκτες παιγμένοι και ακολουθούν την ιδιοσυγκρασία του Ολυμπιακού που θέλει τίτλους. Επιβιώνει και ζει για τίτλους. Έχω κάνει λίγες προπονήσεις μαζί τους αλλά έχουν προσαρμοστεί εύκολα στην φιλοσοφία»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς