23.1 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Όλα ξεκινούν από τους τίτλους στην Ελλάδα, τόσα χρόνια γινόταν το ανάποδο

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έστειλαν μήνυμα τίτλων μετά την τρίτη κούπα του Ολυμπιακού μέσα στο 2022

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στη Ρόδο, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και σήκωσαν το Super Cup με τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησαν στην ΕΡΤ και τόνισαν πως προτεραιότητα – συγκριτικά με παλαιότερα – αποτελούν οι τίτλοι στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη ενώ χαρακτήρισαν σημαντικό να ξεκινάει η σεζόν με τίτλο!

Αναλυτικά όσα είπαν:

 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει γίνει καλή αρχή, ξεκινήσαμε με τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ό,τι καλύτερο. Δε χρειάζεται να ανακοινώσουμε τους στόχους αλλά είμαστε αισιόδοξοι». Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί αλλά όλα ξεκινούν από την Ελλάδα, πρέπει να παίρνεις τους τίτλους στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια γινόταν το ανάποδο, παίρναμε αυτούς στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα. Στο F4 πήγαμε πέρσι αλλά δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι θα πάμε και φέτος».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει η σεζόν με έναν τίτλο. Συμμετέχουμε πρώτη φορά στη διοργάνωση γιατί ήμασταν εκτός Α1 για τους γνωστούς λόγους. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ τώρα που έχει αλλάξει η κατάσταση. Έχουμε αγώνα στη Βαρκελώνη την Παρασκευή, τα δείγματα είναι καλά. Ευχή είναι να συνεχίσει να παίρνει τίτλους (σ.σ. Γιώργος Μπαρτζώκας) σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο αλλά πάντα είναι στόχος. Συμφωνώ με τον Γιώργο, πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι στόχος αλλά στην EuroLeague στόχος είναι να μπεις στην οκτάδα. Είμαστε σχεδόν στα 5.500 διαρκείας, είχε να γίνει χρόνια από το 2008-09 νομίζω. Μακάρι το ΣΕΦ να γεμίζει σε όλα τα ματς στη μετά covid εποχή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς