17.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Θέλαμε να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας, τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάντα ένταση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του Super Cup στη Ρόδο και τόνισε πως η άμυνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος ήταν το κλειδί για να έρθει η νίκη. Επιπλέον τόνισε πως η συγκεκριμένη νίκη ήταν προϊόν και μεγάλης θέλησης αφού στόχος ήταν να αξιολογηθούν οι δυνάμεις της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για την κατάκτηση αυτού του πρώιμου τίτλου, που ξέρουμε ότι είναι ο λιγότερος σημαντικός της χρονιάς. Θέλαμε να κερδίσουμε, να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας. Κάναμε μέτριο παιχνίδι, είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Οφείλεται στην άμυνα του Παναθηναϊκού, στην ένταση του παιχνιδιού.

Ήμασταν λίγο πρόχειροι. Ελέγξαμε με την άμυνα μας το ματς στο δεύτερο μέρος. Μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Η νίκη είναι που μετράει. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια που έχει.

Η ατμόσφαιρα είχε ένταση, παντού συμβαίνει αυτό. Ήταν ένα ωραίο διήμερο και οι τέσσερις ομάδες τιμήσαμε τη διοργάνωση, δείξαμε ποιότητα. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, τον ΕΣΑΚΕ. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα έχουν πάντα ένταση, έτσι είναι και δεν αλλάζει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς