21.7 C
Athens

Αιματηρό επεισόδιο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες στην Πέλλα

Μπήκε μπροστά για να σώσει την εγγονή της • Σκηνές φαρ ουέστ, πρωτόγνωρες για την περιοχή

Ένα πρωτοφανές για την τοπική κοινωνία περιστατικό με μία νεκρή και τρεις τραυματίες εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κρύα Βρύση της Πέλλας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένας 38χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, φέρεται να πυροβόλησε με καραμπίνα μία 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα. Με το ίδιο όπλο τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος στο κεφάλι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τραυματισμού, αν δηλαδή αυτοτραυματίστηκε ή αν κάποιος τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:40 το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από την ίδια ενημέρωση, η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, ο 38χρονος, από το Αγγελοχώρι, μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με το logospellas.gr, ο 38χρονος πήγε αρχικά στην οικία της οικογένειας όπου βρισκόταν η 20χρονη μαζί με την 22χρονη αδερφή της, τον πατέρα της, τον παππού και τη γιαγιά της. Όπως προέκυψε ο 38χρονος ήταν ερωτευμένος με την 20χρονη και είπε στον πατέρα της ότι τη θέλει. Εκείνος του απάντησε πως η κόρη του δεν τον θέλει, οπότε ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Τότε ο 38χρονος έφυγε και πήγε στο χωριό του που ήταν περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά και γύρισε κρατώντας μια καραμπίνα. Σύμφωνα με τους κατοίκους άρχισε να γαζώνει από έξω το σπίτι και σε κάποια στιγμή κατάφερε να μπει μέσα και σημάδεψε την 20χρονη.

Αμέσως η γιαγιά της κοπέλας μπήκε μπροστά από την εγγονή της, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο σφαίρες που όπως αποδείχτηκε ήταν καθοριστικές για τη ζωή της, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο παππούς της κοπέλας όπως και η ίδια.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι κάτοικοι πάντως αποδίδουν το συμβάν στην ελλιπή αστυνόμευση, καθώς όπως είπαν, δεν υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί στην περιοχή και παρόλο που κάλεσαν την αστυνομία, που θα μπορούσε να αποτρέψει το συμβάν, αυτή άργησε να έρθει, αφού ξεκίνησε από μια πιο μακρινή περιοχή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς