20.5 C
Athens

Νιόπλιας: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Ο ΟΦΗ ήταν κάκιστος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ηττήθηκε δίκαια. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, σημείωσε ότι οι τραυματίες δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα και τόνισε ότι έπεσαν στην παγίδα των Αρκάδων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

Για τη σημερινή ήττα: «Πρώτα απ΄ όλα είναι δίκαιη η νίκη του Αστέρα. Το άλλο είναι ότι πέσαμε σε παγίδα. Μας έδωσαν την μπάλα, είχαμε την μπάλα, παίξαμε με κοντινές πάσες και έτσι όταν μας την έκλεβαν δεχόμασταν επιθέσεις. Έτσι μπήκανε τα γκολ και έτσι δημιουργήθηκαν και τα προβλήματα για μας. Παίξαμε πάρα πολύ λάθος μετά το 15ο λεπτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει με πιο μεγάλες πάσες. Παράλληλα, προσπαθούσαμε να περάσουμε την μπάλα σε κενούς χώρους, κάτι το οποίο περίμεναν. Με τον τρόπο αυτό μας έκλεβαν την μπάλα και έφευγαν στην αντεπίθεση».

Για το αν αποτελούν δικαιολογία οι τραυματισμοί: «Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Έντεκα παίζουν αυτοί έντεκα παίζουμε εμείς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι, διότι έχουν έρθει μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες και κάποιοι τραυματίες γυρίζουν. Φαίνεται και η διαφορά με αυτούς που είναι έτοιμοι. Αυτοί που είναι έτοιμοι παίζουν και καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς