15.7 C
Athens

Πέρεθ: Ο Μαρσέλο έφυγε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας

Ο Μαρσέλο ύστερα από μία… ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ανέφερε στη γενική συνέλευση της ομάδας ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πήγε στους Μαδριλένους 18 χρονών και έφυγε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον Μαρσέλο: «Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να στείλω την αγάπη και τον θαυμασμό μου στον Μαρσέλο, τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ, στον οποίο έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους. Έφτασε σε ηλικία 18 ετών και έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ευχαριστώ πολύ, Μαρσέλο».

Για την ανάγκη της European Super League: «Η UEFA αυξάνει τα παιχνίδια μεταξύ ασήμαντων ομάδων. Αυτό θα επιταχύνει μόνο την πτώση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το Forbes, η Μαδρίτη είναι η 13η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο και πριν ήμασταν 5η. Υπάρχουν μόνο τρεις σύλλογοι από το ποδόσφαιρο σε ολόκληρο το Top-20. Πρέπει να κάνουν κάτι πολύ καλά στις ΗΠΑ και πολύ άσχημα στην Ευρώπη που έχει μείνει πίσω.

Ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς έχουν παίξει 59 φορές, είναι βαρετό; Ωστόσο, η Ρεάλ και η Λίβερπουλ έχουν συναντηθεί μόνο εννέα φορές σε 67 χρόνια. Τι νόημα έχει να στερούν από τους οπαδούς αυτούς τους αγώνες;

Μπορείτε να μην συμφωνείτε με τη Super League, αλλά είναι συζητήσιμο. Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αμφισβητεί ήδη το μονοπώλιο της UEFA στο ποδόσφαιρο. Το δικαστήριο, με την απόφασή του, θα σημαδέψει το μέλλον αυτού του αθλήματος. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια συζήτηση χωρίς πίεση».

Για το Champions League: «Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και στη συνεχή βελτίωση για να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Είμαστε ο πολυτιμότερος σύλλογος στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Forbes. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να συνεχίσουμε, να μην εφησυχαζόμαστε. Μόλις σηκώσαμε το 14ο και έχουμε ήδη το μυαλό μας στο 15ο. Είναι περηφάνια και ευθύνη για μας να είμαστε ο καλύτερος συλλόγου στον κόσμο και όλων των εποχών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς