18.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του τελικού του Super Cup, δεν λείπει ποτέ ο Παπαπέτρου…

Ο Πέτρος Παπαπέτρου ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια ένδοξων πρώην συναδέλφων του (βλ. Αναστόπουλος - Παναγιώτου), αφού θα σφυρίξει ξανά ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα αιώνια ντέρμπι

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές, που θα διευθύνουν τον τελικό του Super Cup (21:00 ΕΡΤ3). Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα σφυρίξουν οι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πoυρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου.

Όπως φαίνεται, ο κύριος Παπαπέτρου εξελίσσεται σε νέο… Αναστόπουλο (ή Παναγιώτου), έχοντας πάρει επ’ ώμου τα αιώνια ντέρμπι τον τελευταίο καιρό. Όπως δηλαδή συνέβαινε με τους «εκλεκτούς» πρώην συναδέλφους του. Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Παπαπέτρου σφύριξε και στους δυο τελικούς του ΣΕΦ, έχοντας… καταθέσει τα διαπιστευτήριά του λίγες μέρες νωρίτερα στο Game 5 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λάρισας. Εκεί όπου τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη…

Οι 35-10 βολές σε ματς πόντο-πόντο και η ξένη ομάδα από τη Ρόδο… (vids)

Στην κλήρωση των διαιτητών ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκο Λεπενιώτη. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν υπήρξε εκπρόσωπος, καθώς οι Πράσινοι είχαν αποχωρήσει από τη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών για τους ημιτελικούς του Super Cup.

Στην κληρωτίδα, εκτός από τους Κορομηλά, Πουρσανίδη (ο οποίος χρέωσε τον Μπαρτζώκα με την πρώτη τεχνική ποινή της σεζόν κόντρα στον Προμηθέα) και Παπαπέτρου, ήταν ακόμη οι Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας και Δημήτρης Ζαχαρής. Ο Αναστάσιος Κάρδαρης δεν συμπεριλήφθηκε λόγω υποχρεώσεων του στο Basketball Champions League και γι’ αυτό ορίστηκε στον μικρό τελικό του Super Cup.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς