18.7 C
Athens

Ίντερ – Ρόμα 1-2: Μεγάλη ανατροπή και πρώτη νίκη μετά από 5,5 χρόνια (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πλήγωσε την Ίντερ στη νέα επιστροφή του στο Μεάτσα ως αντίπαλος και η Ρόμα κέρδισε μετά από 5,5 χρόνια την κάκιστη ομάδα του Ιντζάγκι που βρίσκεται στο -8 από την κορυφή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε και φέτος στο Μεάτσα αλλά αυτή τη φορά δεν έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Ο Πορτογάλος προπονητής είδε τη Ρόμα να εκτελεί σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του και η ομάδα του έφυγε με τεράστια νίκη με ανατροπή (1-2) από την έδρα της Ίντερ που βρίσκεται σε διαρκή καθίζηση με τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο.

 

Μπορεί το πανέμορφο γκολ του ΝτιΜάρκο στο 30ό λεπτό να έδειξε πως οι Νερατζούρι αποκτούν σφυγμό, όμως ένα ασύλληπτο τελείωμα του Ντιμπάλα εννέα λεπτά αργότερα, τους προσγείωσε απότομα. Η Ίντερ δεν είχε τρόπο να στείλει την μπάλα στην εστία του Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος αισθάνθηκε πραγματική απειλή μόνο σε εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου που κατέληξε στο δοκάρι.

Η Ρόμα περίμενε τη στιγμή της και χτύπησε σαν… κόμπρα στο 75ο λεπτό. Ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε από αρκετά μακριά ένα φάουλ και ο Σμόλινγκ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ξεκινήσουν σταδιακά οι έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Ίντερ που βλέπουν την ομάδα τους στο -8 από την κορυφή την ώρα που η Ρόμα πάτησε τετράδα με 16 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόμα νίκησε για πρώτη φορά την Ίντερ μετά από 5,5 χρόνια (τελευταία νίκη τον Φεβρουάριο του 2017) δηλαδή 11 σερί αναμετρήσεις χωρίς τη χαρά των τριών βαθμών ανεξαρτήτως έδρας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 1/10

Νάπολι – Τορίνο 3-1 (6′, 12′ Ανγκισά, 37′ Κβαρατσκέλια / 44′ Σανάμπρια)

 

Ίντερ – Ρόμα 1-2 (30′ ΝτιΜάρκο / 39′ Ντιμπάλα, 75′ Σμόλινγκ)

 

Έμπολι – Μίλαν (21:45)

Κυριακή 2/10

Λάτσιο – Σπέτσια (13:30)

Σασουόλο – Σαλερνιτάνα (16:00)

Λέτσε – Κρεμονέζε (16:00)

Σαμπντόρια – Μόντσα (16:00)

Αταλάντα – Φιορεντίνα (19:00)

Γιουβέντους – Μπολόνια (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς