15 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο και Πασχαλάκη κόντρα στον Ατρόμητο!

Χωρίς τέσσερις τραυματίες και τον Χάμες Ροντρίγκες που προφυλάσσεται, αλλά με τους Μαρσέλο και Πασχαλάκη θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του Μίτσελ

Ο Μαρσέλο μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού! Ο θρυλικός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και μένει να φανεί αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής ώστε να κάνει το ντεμπούτο του και μάλιστα σε μια μέρα που ο Ισπανός προπονητής θα κάτσει στον πάγκο για πρώτη φορά στην επιστροφή του.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Μπα, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ρέτσο και Βατσλίκ ενώ εκτός έμειναν επίσης ο Χάμες Ροντρίγκες που προφυλάσσεται καθώς και οι Φορτούνης, Κούντε, Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε.

Παρών δηλώνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που μπήκε στην αποστολή μετά την απόκτησή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς