13.2 C
Athens

Βατσλίκ: Δύσκολο να υπολογίσω τον χρόνο αποθεραπείας, θα προσπαθήσω να επιστρέψω σύντομα

Ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 μήνες. Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και το διάστημα της απουσίας του.

Ο 33χρονος γκολκίπερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας. Ο Βατσλίκ αποχώρησε από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του και από ότι φάνηκε ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του προχώρησε άμεσα στην απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο Τσέχος τερματοφύλακας σε ανάρτηση του στα social media σημείωσε ότι πάλευε με τον τραυματισμό του, αλλά στη διακοπή των Εθνικών Ομάδων χειροτέρευσε. Ο Βατσλίκ ανέφερε ότι δεν ξέρει το ακριβές διάστημα της απουσίας του, αλλά διαβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει δυνατότερος στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ τα τελευταία νέα από την απουσία μου. Για τις τελευταίες εβδομάδες, παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο, που χειροτέρευσε κατά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Όσο μπορούσα να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθώ την ομάδα μου στο γήπεδο.

Τώρα, μετά από συζητήσεις με τους γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να μείνω εκτός για λίγο. Είναι δύσκολο να υπολογίσω τον χρόνο της αποθεραπείας μου. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω σύντομα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς