20.9 C
Athens

Για δέσιμο: Ο… Ναπολέων Μπαλτάκος απειλεί να πάρει το πρωτάθλημα από τη Super League!

Σε μια... παραληρηματική συνέντευξη στον Libero Fm της Θεσσαλονίκης, ο Τάκης Μπαλτάκος έφτασε σε νέα ιστορικά χαμηλά παρεκτροπής απειλώντας ότι θα πάρει τη διοργάνωση της Super League από τον συνεταιρισμό!

ΕΠΟ και «εξυγίανση» είναι έννοιες ταυτόσημες τα τελευταία χρόνια. Μόνο που κανένας πρόεδρος του παρελθόντος δεν είχε τολμήσει να συμπεριφερθεί ως «Μέγας Ναπολέων», από αυτούς που συχνά συναντούσες σε διάφορα ιδρύματα τις προηγούμενες δεκαετίες.

Από Παναγιώτης σε Τάκης και από Τάκης σε… Ναπολέων λοιπόν, ο πρόεδρος Μπαλτάκος δείχνει να έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, μπερδεύοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα θλιβερά πολιτικά «πιστεύω» του. Η παρεκτροπή του είναι διαρκής και φτάνει κάθε τόσο σε νέα ιστορικά χαμηλά.

Αυτή τη φορά, ο… Ναπολέων Μπαλτάκος εμφανίστηκε ξανά σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (κάτι που το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό μια και η Αθήνα δεν φαίνεται να τον… σηκώνει) για να απειλήσει τη Super League, δηλαδή τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, πως θα αφαιρέσει το πρωτάθλημα από τη Λίγκα! Με ποιον τρόπο δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε ακόμη, αν και θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως η λύση των τανκς δεν έχει αποκλειστεί στο ταραγμένο μυαλό του κυρίου Μπαλτάκου…

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε πως «ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενοχλείται επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός». Μόνο που όλη η πιάτσα γνωρίζει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο πράσινα δεν φορά η ομάδα που τον στηρίζει σε όλο αυτό το παραλήρημα…

Ακούστε τη συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στον ρ/σ Libero:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς