21.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Επέστρεψε με ενοχλήσεις ο Χάμες, κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του με Ατρόμητο

Με μικροενοχλήσεις επέστρεψε από την Κολομβία ο Χάμες Ροντρίγκες και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς κόντρα στους Περιστεριώτες θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε για τον Ολυμπιακού του Μίτσελ ενόψει της επιστροφής του Ισπανού στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (4/10, 16:00) κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά τα προβλήματα τραυματισμών με Ρέτσο, Μπα, Βατσλίκ, Λάιντνερ και Ουί Τζο Χουανγκ, αμφίβολος για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής είναι και ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό αστέρα να επιστρέφει με μικροενοχλήσεις (τα Μέσα στην Κολομβία κάνουν λόγο για οίδημα στη γάμπα) μετά τα δύο παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε με την εθνική Κολομβίας στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Ο Χάμες, που ήταν εξαιρετικός τόσο κόντρα στη Γουατεμάλα όσο και με το Μεξικό, μετρώντας ένα γκολ και γεμάτη στατιστική σε εύστοχες πάσες και χιλιόμετρα, επέστρεψε στο Ρέντη με μικρές ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς κόντρα στους Περιστεριώτες θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για την ακρίβεια, μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (1/10) στην οποία θα δοκιμάσει ξανά το πόδι του και σε συνεννόηση με τον Μίτσελ και το ιατρικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων θα αποφασιστεί αν είναι έτοιμος για τη δεύτερη παρουσία του στην αποστολή των πρωταθλητών.

Πάντως, το σενάριο να προφυλαχθεί ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας (θυμίζουμε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League) συγκεντρώνει στην παρούσα φάση τις περισσότερες πιθανότητες…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς