21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο ανεβάζει ρυθμούς με φόντο την Καραμπάγκ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ανεβάζει συνεχώς την ένταση στις προπονήσεις, κλείνοντας το μάτι στον Μίτσελ που βλέπει τη δίψα του για δράση και δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει άμεσα στα πλάνα του

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2/10, 16:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στη Super League, στην επιστροφή Μίτσελ στο ελληνικό πρωτάθλημα και το φαληρικό γήπεδο.

Την ίδια στιγμή ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της ομάδας, Μαρσέλο, δείχνει έτοιμος για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις με φόντο την πρώτη του συμμετοχή στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Αυτή δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στους Περιστεριώτες, περισσότερο για να πάρει για πρώτη φορά το κλίμα της ομάδας και να νιώσει τον παλμό της εξέδρας παρά για να αγωνιστεί, ωστόσο αυτό θα είναι μία αρχή με φόντο το κρίσιμο ματς με την Καραμπάγκ για τους ομίλους του Europa League.

Αυτός είναι ο στόχος: ο Μαρσέλο να βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας κόντρα στους Αζέρους κι αν χρειαστεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό.

Χρονοδιάγραμμα για το ντεμπούτο του δεν υπάρχει καθότι ο ίδιος έχει εκπλήσσει τους ανθρώπους της ομάδας με την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό και την όρεξη για δουλειά και συνεχή βελτίωση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα πρώτα του λεπτά με την ερυθρόλευκη φανέλα θα τα πάρει στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή (9/10).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς