16.6 C
Athens

Σβεντ για Μπαρτζώκα: Από τους αγαπημένους μου προπονητές

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεξέι Σβεντ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμπεριέλαβε τον Έλληνα προπονητή μεταξύ των αγαπημένων τεχνικών, με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Ο 33χρονος Ρώσος γκαρντ ρωτήθηκε για τους αγαπημένους του προπονητές. Ο Σβεντ συμπεριέλαβε σε αυτούς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά όχι τον Δημήτρη Ιτούδη. Για τον νυν τεχνικό της Φενέρμπαχτσε ανέφερε ότι είναι απόμακρος και όχι τόσο κοντά στους παίκτες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο «sport-express.ru» για τους αγαπημένους του προπονητές: «Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί»

Για τις διαφορές ανάμεσα στον νυν προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Εμίλ Ραΐκοβιτς, και τον Δημήτρη Ιτούδη είπε: «Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς