16.8 C
Athens

Ο Νέντοβιτς συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό στις δυνατότερες ομάδες της Ευρωλίγκας

O Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε στη Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα ύστερα από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στις πιο δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας τη φετινή σεζόν. Μεταξύ αυτών ο 31χρονος συμπεριέλαβε και τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι διατήρησαν τον κορμό τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Sportklub:

Για το πόσο θα διαφορετικό θα είναι που επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα ως ηγέτης: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμένα. Τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό είχα αυτόν τον ρόλο, οπότε δεν θα μου είναι κάτι ξένο. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και η πίεση μεγάλη, αλλά προετοιμάζομαι ώστε να είμαι έτοιμος».

Για το τι τον έκανε να επιστρέψει στον Ερυθρό: «Κομβικό ρόλο έπαιξε το τηλεφώνημα του προέδρου του Ερυθρού. Ήταν πολύ συγκεκριμένος και μου ανέλυσε το πλάνο για τη φετινό σεζόν. Μου άρεσαν όσα άκουσα και ο ρόλος που μου δόθηκε. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω, σε δύο μέρες είπα το ναι».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι είναι οι πιο δυνατές στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Κράτησαν το 80% του ρόστερ τους και πρόσθεσαν δύο – τρεις ποιοτικούς παίκτες, που θα τους βελτιώσουν σε σχέση με πέρσι. Ήδη παίζουν με τρόπο, που θα περίμενες να παίξουν τον Φεβρουάριο. Σίγουρα θα τερματίσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Καλές και ισχυρές ομάδες είναι ακόμα η Αρμάνι, η Εφές, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μονακό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς