17 C
Athens

ΚΟΕ: Παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή ο Γιαννουρής

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Γιάννης Γιαννουρής υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες διαφωνίες σε βασικά ζητήματα οργάνωσης με τη διοίκηση της ομοσπονδίας, οδήγησαν τον διεθνώς καταξιωμένο προπονητή υδατοσφαίρισης στην απόφαση να αποχωρήσει, αφού όμως πρώτα διασφάλισε με τη δουλειά του την επιτυχή διεξαγωγή των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων, που έγιναν τον Αύγουστο σε Βόλο και Λάρισα, αντίστοιχα.

Σε αυτές ακριβώς τις διοργανώσεις, στάθηκε ο Γιάννης Γιαννουρής στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Τελευταίος μου σταθμός, οι πόλεις του Βόλου και της Λάρισας. Και οι δυο πόλεις ωραίες, μαζί και οι άνθρωποι τους. Άνοιξαν τη φιλόξενη αγκαλιά τους στο μέλλον της Παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης και σε όλους εμάς. Η ατμόσφαιρα μοναδική και αξέχαστη. Τα λόγια καλά από παντού. Σας ευχαριστούμε» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Γιαννουρής υπήρξε εκ των βασικών συνεργατών του Κυριάκου Γιαννόπουλου, κατά την προεκλογική περίοδο στην ΚΟΕ, που οδήγησε τελικά στη νίκη του συνδυασμού του νυν προέδρου της ομοσπονδίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς