20.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Βαρύ πρόστιμο και κλείσιμο της Θύρας 7 από την UEFA ενόψει Καραμπάγκ

Βαρύτατη είναι η τιμωρία της UEFA στον Ολυμπιακό για την συμπεριφορά των οπαδών των Πειραιωτών στο ματς με τη Φράιμπουργκ - Κλείνει το πέταλο της Θύρας 7 για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Αζέρους στις 6/10

Με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ και κλείσιμο του πετάλου της «ΘΥΡΑΣ 7» για το επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάγκ τιμώρησε η UEFA τον Ολυμπιακό, για τα όσα έγιναν εντός του «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Φράιμπουργκ.

Το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και η χρήση λέιζερ είναι οι 3 λόγοι που οδήγησαν την ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να πάρει αυτή την απόφαση κατά των Πειραιωτών, που θα κληθούν να παίξουν το πιο σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στις 6 του Οκτώβρη χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών τους στο φαληρικό γήπεδο.

Συν τις άλλοις, η UEFA επέβαλε και πρόστιμο 58.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς κάθονταν στα σκαλοπάτια και δυσκόλευαν την ομαλή προσέλευση ή αποχώρηση του κόσμου από τις κερκίδες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς