18.7 C
Athens

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μαξίμοβιτς»

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο ο 30χρονος Σέρβος στόπερ προτάθηκε στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Τζένοα το καλοκαίρι

Ιταλικό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο μία ακόμη περίπτωση ελεύθερου αμυντικού που φέρεται να προτάθηκε στον Ολυμπιακό, με αφορμή την πώληση του Μανωλά στην Σάρζα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «NapoliMagazino».

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός του Μίτσελ αναζητά στην αγορά των ελεύθερων παικτών τον αντικαταστάτη του πολύπειρου Έλληνα αμυντικού που έχει περάσει από Ρόμα και Νάπολι, παρουσιάζοντας τον Νίκολα Μαξίμοβιτς ως μία πιθανή λύση για την ενίσχυση των στόπερ στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ μπακ μετά τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Σάρτζα, στην οποία ο Ελληνας άσος ξανάσμιξε με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Μιραλέμ Πιάνιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Νίκολα Μαξίμοβιτς. Ο 30χρονος αποχώρησε από την Τζένοα, μετά τον υποβιβασμό των Ροσομπλού στη Serie B και έχει προταθεί στον ελληνικό σύλλογο», αναφέρεται σχετικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Μαξίμοβιτς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 14 ματς με τη Τζένοα καθώς ο υποβιβασμός της ομάδας τον έφερε στην πόρτα της εξόδου, ενώ στην Serie A έχει αγωνιστεί επίσης με τις φανέλες των Νάπολι (99 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ) και Τορίνο (76 συμμετοχές).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς